Restaurangen

AMERICAN DRIVE IN

I anslutning till Örebro Truckstop finns sedan 2015 både en restaurang och ett café.

Vi är en restaurang som med vårt team serverar god husmanskost, med hög kvalitet på råvarorna och fantastisk service. Har du många bollar i luften och ofta på språng? Då finns möjligheten att beställa mat i vår Drive-In som ligger i anslutning till restaurangen.

Mellan klockan 8-10 varje vardag så serverar vi vår fantastiska frukostbuffé.

Fredagar blir frukostbuffén till en byggarfrukost. (Större och än mer att välja bland).

 

Med en stor avgiftsfri parkering och över 300 sittplatser behöver du inte oroa dig att du inte får plats. Vi tar emot bordsbokningar varje dag. Önskar ni en mindre affärslunch så kan vi erbjuda vårt Vip-rum där ni kan sitta ostörda.

Vi kan också erbjuda större arrangemang med skräddarsydda program. Där vi har plats för både scen och mat. Här kan du även hyra utställningsplats från personbil till mindre lastbil. Vårt framtida mål är att vi vill bli en samlingspunkt för motorintresserade. Där vi ordnar rockabillyträffar och större utställningar.

 

Har ni inte tid eller lust att åka iväg med grupper under lunchtid, finns det även möjlighet till catering. Färdiga smörgåsar, bakverk, mat mm. Vi är alltid öppna för förslag!

I anslutning till Preem-macken på området så finner ni Dagnys Café & Butik där finns varje dag matlåda att köpa, smörgåsar, kaffe, läsk och godis, Dagnys säljer även smörgåstårtor. I samma byggnad finns det även enklare motellrum att hyra.  

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

American Drive-In

Berglundavägen 16, Örebro Truckstop

STÄNGT TILLS VIDARE

© 2020 American Drive-In